Om oss

Møt vårt fantastiske team

Ansiktene bak suksessen

Vi er her for å hjelpe deg


Knut Wiig

Daglig leder. Knut Wiig er alt-mulig-mann. Han er utdannet Dataingeniør ved NTNU, og tar for øyeblikket en mastergrad innen Teknologiledelse ved NTNU. Han er ekspert på filming, redigering, programmering, SEO, forretningsutvikling og digital markedsføring.


Max Lossius Bjerkfelt

IT-Ekspert. Max er utdannet Dataingeniør ved UiO i Oslo. Han tar også en utdanning innen Teknologiledelse ved NTNU. Har er en ekspert innen programmering og vet hvordan din webtjeneste skal bli bedre enn samtlige konkurrenter!


Tommy Adolfsen

Forretningsutvikler. Tommy Adolfsen et utdannet byggingeniør ved NTNU. Han tar også en utdanning innen Teknologiledelse på NTNU. Han er ekspert på forretningsutvikling.


Jon Martin Lunder

Designer. Jon har studert Art director hos Westerdals og har virkelig en kreativ hjerne. Han designer nydelige logoer og kan lage fullstendige profiler for bedriften.

Møt noen av våre kunder

De tror på oss

Vi har kunder både i Norge og USA som har hatt en rekke ulike problemer de har trengt hjelp til. Vi tar alle utfordringer med strak arm og søker alltid å gi kunden den beste løsningen.

Vil du gi bedriften din en boost?

Ta kontakt for et uforpliktelig møte idag

think big
  • (+47) 97 89 06 32
  • knut@wiigmedia.no
© 2019 All Rights Reserved
small_c_popup.png

Takk for at du velger oss!

Velkommen til oss!