Reklamefilmer

Vis frem hva du er god på!

Fårasen Tretoppgård

Vi har laget en rekke med ulike filmer for denne fantastiske bedriften. De leier ut noen av de vakreste tretopphyttene i Verden. Besøk dem på deres hjemmesider. De er mer enn kun utleie av tretopphytter, de tilbyr en helt unik opplevelse.

Vi har laget filmer og tatt bilder til bruk på sosiale medier, reklame i VG, youtube, hjemmesiden etc. Her kan du se et av disse filmene. Besøk også vår youtube-kanal for flere filmer.

Textron USA

Textron er et multi-industrielt selskap som omsetter for 13 milliarder USD årlig. De driver blant annet med Deicing av fly. Vi har filmet for dem to ganger på Gardermoen og en gang i Wisconsin USA. De lager state-of-the-art Deicere, best i verden. 

Høyen Eiendom

Høyen eiendom spesialiserer seg på eiendomsutvikling, utleie og verdiskapning. Vi har laget en rekke filmer som viser ulike eiendommer de forvalter, samt de fantastiske ansatte ved bedriften. 

Hva vi kan lage for deg

For et slikt format passer det best med eye-catchy 10 sekunders filmer som kun skal få klikk

Det er viktig å vise frembedriften. Vi lager profesjonelle og stand-out filmer som viser bedriften bra sin beste side. 

Trenger dere profesjonelt filmet opptak til opplæring eller lignende. Ta kontakt idag. Vi har jobbet tett med Textron som decier fly over hele verden. Vi har laget 30-40 filmer til dem, både korte og lange. 

0 +
Antall filmer laget
  • (+47) 97 89 06 32
  • knut@wiigmedia.no
© 2019 All Rights Reserved
small_c_popup.png

Takk for at du velger oss!

Velkommen til oss!