Web design

få din drømmeside - enkelt, effektivt og billig

Eksempler på hva vi kan lage til deg

Dette er templates som vi har laget hurtig, vi kan selvfølgelig gjøre endringer på dem og tilpasse de til din bedrift

Design

Våre nettsider har som mål å fange blikk! Vi tilbyr moderne nettsider og benytter oss av state of the art programvare og plugins

Lønnsomt

Vi bruker alle taktikker og triks vi kjenner til for å designe nettsider slik at du får mest ut av de. Enten om det er antall salg, nye leads, klikk etc - skreddersyr vi løsningen til dine behov.

Full kontroll

Etter at nettsiden er programmert og klar, gir vi deg som kunde full kontroll over nettsiden gjennom et brukervennlig kontrollpanel.

Support

Vil dere endre noe, legge til eller ha support av noe annen slag, er vi kun en telefonsamtale unna å fikse det for deg.

VERKTØYENE VI BRUKER

WordPress

Ved bruk av wordpress kan vi kjapt og effektivt sette opp nettsider som fungerer optimalt. Her har vi kjøpt tilgang til mange premium plugins som gjør at vi kan sette opp nettbutikker, bookingtjenester, you name it! WordPress er verdens mest brukte webdesignplattform og ca 75 millioner nettsider er designet ved bruk av wordpress. 


HTML / Javascript / CSS

Noen ganger er ikke wordpress den beste løsningen. Det er ofte da vi må ha mer kontroll selv. Dette kan f.eks være om nettsiden skal kommunisere med andre interne plattformer hos bedriften. Et eksempel på dette er designet av barevask. Denne nettsiden må kommunisere med flere andre tjenster, så her ble det laget fra bunnen av, html, javascript etc. 

webdesign

state-of-the-art software

Vi har tilgang til mange ulike software som er viktig når man skal designe og lage nettsider. Dette er premium software som gjør den totale leveransen mye bedre. Eksempler på dette er elementorYoastSEOWoocommerce, flatsome og mer. 

 

 

Nettbutikk

Skal du ha opp en nettbutikk eller lignende nettsider? Vi fikser profesjonelle nettbutikker som det er enkelt å vedlikeholde. Her kan man enkelt fikse rabatter, kampanjer, se bestillinger, legge til / fjerne / endre varer, alt som er viktig for nettbutikker. Vi implementerer også betalingsløsninger som betaling med visakort og paypal, akkurat det du trenger. Har du noen spørsmål så bare ta kontakt. 

Det trenger ikke koste en formue å sette opp din drømmebutikk! Vi hjelper deg nå målene dine. 

Hotell / Booking

Vi i Wiig Media har i den siste tiden jobben tett på en bedrift som driver med utleie. Her har vi redesignet små deler av nettsiden dems. Vi har også satt opp nye betalingsløsninger og ordnet opp i SEO til nettsiden. Gjennom denne prosessen har vi opparbeidet oss kunnskapen til å lage gode og robuste hotell / bookingløsninger. NB: det er ikke vi som har designet mesteparten av denne nettsiden, vi har bare kommet inn i ettertid for å vedlikeholde siden. 

Vi kan ordne robuste og brukervennlige bookingtjenester som gjør det enkelt for kunden å bestille, men også enkelt for deg å holde orden på bestillinger etc. 

Nettsider for synliggjøring

Trenger dere en nettside lignende som denne, fikser vi det bra, effektivt og billig. Vi har laget nettsider til håndverkere, organisasjoner og andre typer bedrifter. Formålet med slike nettsider er ikke å få salg direkte på siden, men indirekte. Det er utrolig viktig i dagens konkurrerende marked å ha gode nettsider som reflekterer bedriften. Når noen skal ha fikset et problem eller kjøpe produkter begynner 60% med å google etter svaret. Da er det viktig at din side kommer først og ser profesjonell ut, med såkalte “call to action” som fanger leseren og fører til salg så fort som mulig. 

Wiig Media webdesign

Vil du gi bedriften din en boost?

Ta kontakt for et uforpliktelig møte idag

think big
  • (+47) 97 89 06 32
  • knut@wiigmedia.no
© 2019 All Rights Reserved
small_c_popup.png

Takk for at du velger oss!

Velkommen til oss!